Ana Sayfa > Bilgi Merkezi > Hosting > DirectAdmin Panel > E-Posta - İleti


E-Posta - İleti




Forward Ediciler

Forward ediciler, gelen maillerin, diğer birçok adrese gönderilmesine yardımcı olurlar. Örneğin: [email protected] ve [email protected] adreslerine gönderilen maillerin [email protected] POP3 hesabına gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Bunu yapabilmenizi sağlayacak, iki forward edici yaratabilirsiniz.

Forward edici yaratmak için, öncelikle kontrol panelinden "E-Mail Menu" yü görüntüleyin. Daha sonra "Forwarders" ikonuna tıklayın ve daha sonra sayfanın başındaki "Create New Forwarder" linkine tıklayın. Şunun gibi bir kutu göreceksiniz:

email forward

 

Forwarder Name’i (Forward edici adı) ve Destination Email’i (mailin nereye gideceği) girin. Daha sonra "Create" tuşuna basın. Forward etmek istediğiniz adresleri virgül (boşluk bırakmadan) ile ayırabilirsiniz. Örneğin: [email protected],[email protected],[email protected]

Diğer geçerli forward öğeleri :
fail: ulaşmayan mailin gönderene geri dönmesini sağlar 
blackhole: ise maili kabul edecek ve silecektir.

Forward Edicileri Değiştirmek / Silmek

Tüm Forward ediciler, forwarder menüsünden listelenmiştir. Bir forward ediciyi silmek için, ismin yanındaki kutuyu işaretleyin ve “Delete Selected” butonuna basın.

pop3 email

 

Forward edici adresinin yanındaki “modify” linkine basılarak iletinin gideceği adres değiştirilebilir ancak, forward eden mail adresi değiştirilemez.



Bu cevap yeterince yardımcı oldu mu?

Sık kullanılanlara ekle Sık kullanılanlara ekle    Bu dökümanı yazdır Bu dökümanı yazdır

Also Read
Dns Ayarları (Görüntülenme: 1195)